Küldetésünk

Drága Olvasóink!

A „Maradjatok meg szeretetemben” (Jn 15,9) egy új evangelizációs magazin, melyet a korábbi „Szeressétek Egymást! ” szerkesztői közössége hozta létre. Mivel rajtunk kívül álló okok miatt nem lett kinyomtatva a „Szeressétek Egymást! ” tavalyi negyedik lengyel száma, valamint 10 más nyelvű kiadás sem, kénytelenek voltunk új címmel újrakezdeni a tevékenységünket. Szeretnénk megőrizni a folyóirat evangelizációs jellegét, ezért a szerkesztőség az olvasók felajánlásaira támaszkodva és az isteni gondviselésben bízva folytatja küldetését, és egy új kiadó által (Fundacja i Wydawnictwo JP2 — JP2 Alapítvány és Kiadó) jelenteti meg a „Maradjatok meg szeretetemben”magazint.

Kedves Olvasóink! A ti imádságotok és az anyagi támogatásotok nélkül nem tudjuk folytatni ezt a fontos evangelizációs munkát: megjelentetni ezt a magazint és támogatni a Tiszta Szívek Mozgalmát. Ezért kérjük a segítségeteket. Új bankszámlaszámainkon fogadjuk az adományokat a „Maradjatok meg szeretetemben” magazin kiadására, valamint a Tiszta Szívek Mozgalma által végzett evangelizációs célokra.

Fontos: a „Szeressétek egymást! ”-ra leadott korábbi megrendelések nem kerülnek automatikusan átvételre a „Maradjatok meg szeretetemben” magazinra. Ezért arra kérünk minden Olvasót, hogy adjon le új rendelést a „Maradjatok meg szeretetben” magazinra a szerkesztoseg@maradjatokmeg.org email címen.

Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy nem rendelkezünk az olvasók által a „Szeressétek egymást!” bankszámlaszámlájára küldött adományokkal és nincsenek informacióink azok felhasználásáról. Ezért kérjük ne utaljatok a régi bankszámlaszámra, mert nem jutnak el hozzánk azok az összegek.

Új számlaszámunk:

Forintszámla: (HU08) 1070 0440 7227 7052 5120 0002
BIC: (SWIFT) Kód: CIBHHUHB

Bízunk benne, hogy Isten segítségével és a ti támogatásotokkal rendszeresen meg tudjuk jelentetni ezt a magazint, és el tudjuk juttatni a missziós országokba is. Hisszük, hogy a változások hozzájárulnak ahhoz, hogy növekedjék a jó az Egyházban és a világban. Mély hittel imádkozva, böjtölve, szentgyónáshoz járulva és szentmisén való részvétellel készítsük föl szívünk szentélyét Jézus Krisztus fogadására!

Imádsággal,

Szerkesztők közössége