Támogass minket

Küldetésünk a világ evangelizálása a  „Maradjatok meg szeretetemben” folyóirat segítségével, mely Lengyelországban és külföldön jelenik meg kéthavi rendszerességgel. Ennek az evangelizációnak a sikere elsősorban olvasóink nagylelkűségétől függ.

Szerkesztőségünk, amely a Szeressétek Egymást! magazint adta ki, ma már a Maradjatok meg szeretetemben című folyóiraton dolgozik. A cím és a kiadó megváltoztatását a nélkülözhetetlen evangelizációs munka folytatása tette szükségessé. A lengyel és más nyelvű kiadások nyomtatása és eljuttatása a missziós országokba, valamint a technikai háttér kiépítése jelentős anyagi terhekkel jár, mi viszont nem kaptuk meg azokat az összegeket, amelyeket a Szeressétek Egymást! olvasói fizettek be.

Ezért szeretnénk az anyagi támogatásotokat kérni! A kapott adományokat a Maradjatok meg szeretetemben különböző nyelvű kiadásainak nyomtatására, valamint a feltétlenül szükséges eszközök és irodaszerek beszerzésére használjuk fel. Ha számít neked az, ami a Maradjatok meg szeretetemben hasábjaira kerül — akkor támogasd az evangelizációs munkát! Isten fizesse meg a bőkezűségedet! A segítséged nélkül nem boldogulunk!

Új számlaszámunk:

Forintszámla: (HU08) 1070 0440 7227 7052 5120 0002
BIC: (SWIFT) Kód: CIBHHUHB

Támogathatsz minket PayPal utalással is EUR valutában:

Nagyobb összegű támogatással hozzájárulhatsz missziós munkánkhoz, hogy a legszegényebbekhez is eljuttathassuk a magazint Magyarországon és külföldön.