Maradjatok meg szeretetemben 2023-1 szám

Kedves Olvasóink!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy megjelent a „Maradjatok meg szeretetemben” második száma. Reméljük, hogy ez a kiadvány is segít majd benneteket a hétköznapok során, hogy mély, személyes kapcsolatot ápoljatok az Úrral! 

A „Maradjatok meg szeretetemben” legfrissebb számának (2023/1) tartalmából:

  • „Fatima és a visztulai csoda” — a Szűzanya csodás közbeavatkozásáról szól, mellyel megfordította a reménytelennek látszó csata végkifejletét.
  • „Csak a szeretetben élt élet lehet teljes” — a 20. század egyik szentjének, Boldog Natalia Tułasiewicznek inspiráló életútjáról, aki a legnehezebb helyzetekben is életét másokért áldozva Krisztus követését választotta a kereszt nehéz útján.
  • „Iszlám — a béke vallása?” — az iszlám igazi arcáról és céljairól.
  • „A megvilágosodás iskolája a New Age-ben” — egy fiatal lány, Moira tanúságtétele arról, hogyan jutott el a New Age filozófiájától a Katolikus Egyházba.
  • „A tisztaság gyümölcse” — Mónika és Dávid története arról, hogy az imádság ereje szíveket és életeket változtat meg.
  • „Harc a férfitisztaságért” — Jacek Pulikowski házasságterapeuta tanácsai férfiaknak a tisztaságért vívott küzdelem témájában.

A „Maradjatok meg szeretetemben” a „Szeressétek Egymást!” folyóirat küldetését folytatja. Fontos: a „Szeressétek Egymást!” folyóiratra leadott korábbi megrendelések NEM vonatkoznak automatikusan a „Maradjatok meg szeretetemben” magazinra. Ezért arra kérünk minden kedves Olvasót, hogy adjon le új rendelést a „Maradjatok meg szeretetben” magazinra: