Hűséges Szívek Mozgalma

A házasság súlyos válságának idején, amikor a házastárs elment, vagy valaki mással él együtt, nem kell elveszíteni a reményt. Jézus Krisztus ezeket a sebeket is meggyógyítja a Hűséges Szívek Mozgalmának közösségében.

A házastársaknak a házasélet minden gondjával és válságával Jézushoz kell menniük, aki valóságosan jelen van a házasság szentségében. E szentségben Jézus mindig (és különösen a legnagyobb krízisek idején) arra szólítja őket fel, hogy maradjanak hűségesek a házassági eskühöz, kölcsönösen bocsássanak meg egymásnak, tartsák meg a parancsokat, és teljesítsék Isten akaratát. Így ő maga tudja mindenható szeretetével meggyógyítani a házastársak szívét, megújítani és meggyógyítani a kapcsolatukat. Isten számára nincsenek kiúttalan helyzetek. De meg kell engednünk Jézusnak, hogy cselekedjen az életünkben. Hogyan? Mindennap adjuk át neki szívünket az imában, és könyörögjünk a házastárs megtérésének kegyelméért!
Ha a házasságod súlyos válságba került, Jézus hív téged a Hűséges Szívek Mozgalmába.
Mire kötelezed magad a HSZM-be való belépéseddel?

1. A megszentelő kegyelem állapotában fogsz élni: ha halálos bűnbe esel, ne halogasd a gyónást!

2. Ha lehetséges, vegyél részt mindennap szentmisén és szentségimádáson, imádkozd a rózsafüzért és olvasd a Szentírást!

3. Mindennap ajánld fel magadat és a házastársad Jézusnak a HSZM felajánló imájának szavaival!

Ha be akarsz lépni a HSZM-be, járulj előbb a kiengesztelődés szentségéhez, vedd magadhoz az Oltáriszentséget, és egész szíveddel add át magadat és a házastársadat Jézusnak a HSZM felajánló imájának szavaival!

Kérünk, tudasd velünk, ha beléptél a HSZM-be, hogy elküldhessük személyre szóló áldásunkat, és beírhassunk a Hűséges szívek könyvébe. Mindennap imádkozd el a HSZM felajánló imáját, és valósítsd meg a benne foglaltakat! A HSZM minden tagja és mi is a szerkesztőségben imádkozni fogunk érted, és kérünk, te is imádkozz miértünk.